VBF-Nieuwsbrief 03 / 2011

Beste vrienden van de fotografie,

Op de algemene ledenvergadering van 25 januari werd de activiteitenplanning 2011 voorgesteld en daarna per Nieuwsbrief doorgestuurd aan alle aangesloten clubs.
Ter herinnering delen we U mee dat op 10 september 2011 de tweede vormingsactiviteit doorgaat van 14:00 tot 17:30 uur.
Plaats is zoals gewoonlijk gc De Bosuil, Witherendreef 1 te Overijse.
 
Frans Van Esch, begeesterd fotograaf en lid van Zefoda Zemst zal een korte uiteenzetting geven van wat we (zouden) kunnen verstaan onder een “goede foto”. Daarna zal hij een aantal foto’s bespreken zowel op esthetisch en compositorisch vlak, als op inhoudelijke waarde.
Als veel gevraagd jurylid in diverse fotowedstrijden zal hij ook dit element ten gepaste tijde beschouwen.
 
Leden van aangesloten fotoclubs mogen foto’s voorleggen aan Frans.
Enkel foto’s komen in aanmerking, geen geprojecteerde beelden. De foto’s mogen zwart-wit of kleur zijn; formaat en afmetingen zijn vrij, maar ze moeten gepresenteerd zijn op opzetkarton of op passe-partout.
Het spreekt van zelf dat we het aantal te bespreken werken zullen beperken tot een redelijk aantal.
De clubs die vooraf zijn ingeschreven (uiterlijk 7 september) krijgen voorrang. Elke ingeschreven club mag 5 foto’s aanbieden.
 


Ga beslist ook eens kijken op www.vbfweb.be , onze website is door onze webmaster in een nieuw kleedje gestoken. Controleer ook eens hoe lang je clubportfolio reeds ongewijzigd online staat …

Hoog tijd om eens nieuwe beelden aan Jo Estercam te bezorgen. Maximale bestandsgrootte 2 MB; HD is mogelijk (1920 x 1080 pixels).
 
We doen nog maals een oproep naar de clubs voor de praktische organisatie van de Dag van de Vlaams-Brabantse Fotografie 2012.

Met vriendelijke groeten, namens de Raad van Bestuur,

Roland Van den Bossche

Historiek

©2011 vbfweb | Laatst bijgewerkt op 07-feb-2013 09:44 door Leo J. Estercam  Webmaster